Προδιαγραφές Αμπαζούρ

Καλώς ήρθατε στο Abajur, τους ειδικούς στον φωτισμό των αμπαζούρ . Όλα τα αμπαζούρ μας είναι σχεδιασμένα, επιμελημένα και κατασκευασμένα στο χέρι κατόπιν παραγγελίας στο εργαστήριό μας στην Καβάλα .
Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται λαμπτήρας και ανάρτηση, που πιθανώς να φαίνονται στις φωτογραφίες των προϊόντων και σκοπό έχουν την ανάδειξη των αμπαζούρ. Δείτε παρακάτω για τις Προδιαγραφές αμπαζούρ.

Προδιαγραφές Αμπαζούρ

Τα αμπαζούρ Abajur κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας επιβραδυντικό φλόγας PVC και μια εκτενή σειρά από πολυτελή υφάσματα.
Όλα μας τα αμπαζούρ φτιάχνονται με δαχτυλίδι υποδοχής 39mm για ντουί Ε-27(European Standard), για τον λόγο αυτό δεν ταιριάζουν σε φωτιστικά με άλλου τύπου υποδοχή. Σε τέτοια περίπτωση μπορούμε να κατασκευάσουμε το αμπαζούρ σας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του φωτιστικού σας, κατόπιν ειδικού αιτήματος, γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας.
Το δαχτυλίδι υποδοχής του αμπαζούρ εισέρχεται 2-4 εκ.(*) στον κάτω κύκλο του αμπαζούρ βάσης ή στον πάνω κύκλο του κρεμαστού αμπαζούρ.
*Η διακύμανση (2-4 εκ.) εξαρτάται από το ύψος του αμπαζούρ.

Μέγεθος Αμπαζούρ

Στην επιλογή μεγέθους στο αναπτυσσόμενο μενού, παρέχουμε τη διάμετρο και το ύψος του αμπαζούρ σε εκατοστά, όμως σας συμβουλεύουμε να ανατρέξτε στις εικόνες αναλογιών μας στη σελίδα του προϊόντος για να βρείτε το σωστό σχήμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το μέγεθός σας από το αναπτυσσόμενο μενού.
Η ποσότητα φωτός από το αμπαζούρ θα εξαρτηθεί από το μέγεθος που θα επιλέξετε, δηλαδή: όσο μεγαλύτερο και ρηχό είναι το αμπαζούρ, τόσο περισσότερο φως θα σας παρέχει.

Δείγματα Υφασμάτων

Η Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα χρώματα, οι υφές και οι τόνοι των υφασμάτων στις φωτογραφίες μας, να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παρόλα αυτά μπορεί να φαίνονται διαφορετικά σε διαφορετικές οθόνες υπολογιστών και κινητών, επομένως ενθαρρύνουμε να ζητάτε πρώτα δωρεάν δείγματα υφασμάτων, αν έχετε τις αμφιβολίες σας. Μπορείτε να παραγγείλετε τα δωρεάν δείγματά σας ΕΔΩ.

Αμπαζούρ με μεταλλική επένδυση

Τρεις στρώσεις υλικών χρησιμοποιούνται και στην κατασκευή των αμπαζούρ με χρυσή ή ασημί επένδυση. Η μεταλλιζέ επένδυση από βινύλιο, το υψηλής ποιότητας επιβραδυντικό φλόγας PVC και τέλος το ύφασμα που επιλέξατε. Η μεταλλική επένδυση επιτρέπει στο χρώμα στο εξωτερικό του αμπαζούρ να παραμένει πλούσιο και αδιαφανές.
Το φως δεν μπορεί να διαπεράσει τις πλευρές του αμπαζούρ, με αποτέλεσμα να είναι κατευθυντικό και να αντανακλάται από τη μεταλλική επένδυση δίνοντας μια υπέροχη ζεστή λάμψη από το πάνω και το κάτω μέρος του αμπαζούρ.

Κρόσια

Τα στάνταρ κρόσσια μας έχουν μήκος 15 εκατοστά. Σημειώστε ότι οι διαστάσεις στα αναπτυσσόμενα μενού και τα μεγέθη στην εικόνα των αναλογιών μας δεν περιλαμβάνουν τα επιπλέον 15 εκατοστά κρόσσια.

Λαμπτήρες

Ο τύπος του λαμπτήρα που απαιτείται για χρήση με τα αμπαζούρ μας θα εξαρτηθεί από τη μέγιστη ισχύ που αναγράφεται στο φωτιστικό σας ή στην ανάρτηση που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Συμβουλευτείτε τον οδηγό κατασκευαστή για να βρείτε την εφαρμογή και τη μέγιστη ισχύ σας.
Συνιστούμε τη χρήση λαμπτήρα Led(για να μην έχετε περιορισμό στα Watt, αφού η τεχνολογία Led δεν θερμαίνει υπερβολικά τον λαμπτήρα), με εύρος χρωματικού φάσματος 2700K-4000K, για να αποφύγετε την αλλοίωση των χρωμάτων του αμπαζούρ.

Ο πιο κοινός τύπος λαμπτήρα είναι ο ευρωπαϊκός λαμπτήρας ES27(Edison Screw).
Το γράμμα Ε αναφέρεται στον Έντισον ο οποίος ανέπτυξε τον συγκεκριμένο τύπο στήριξης της λάμπας. Το νούμερο 27 αφορά τη διάμετρο της βάσης (του σπειρώματος) σε χιλιοστά. Μια μεγάλη βίδα σε βολβό με διάμετρο προσαρμογής 27 mm.
Εναλλακτικά, για φωτιστικά δευτερεύοντος φωτισμού όπως πορτατίφ,απλίκες και άλλα, υπάρχει ο τύπος λαμπτήρα Ε14 ή μινιόν και είναι οι βιδωτές λάμπες led με μικρό (λεπτό) σπείρωμα και διάμετρο βάσης σπειρώματος 14 χιλιοστά.
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις μας, ρίξτε μια ματιά στο Abajur FAQ